Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

To pee or not to pee?

Αναρτήθηκε από Manouli στις 10:08 μ.μ.


Εχθές το βράδυ μιλούσα με την κολλητή μου, η οποία μου εξιστορούσε την τελευταία της γκομενική περιπέτεια με έναν -αρκετά θα έλεγα- kinky γκόμενο. Και ήθρε στο μυαλό μου η πιο kinky φάση που έχω περάσει με γκόμενο ever (και για εσάς που θα διαβάσετε την ιστορία και θα σχολιάσετε, δε θέλω σχόλια του τύπου "σιγά μωρέ", διότι δεν είναι όλοι sex machines όπως εσείς... Ξέρετε εσείς ποιοι είσαστε!).


Είμαι στη ΝΥ πάνω από ένα χρόνο και γκόμενο δεν έχω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ψάξει κιόλας... Ώσπου ένα βράδυ πηγαίνω στο σπίτι μίας φίλης μου να την πάρω να βγούμε. Εκεί που κάθομαι λοιπόν και περιμένω στο lobby εμφανίζεται μπροστά μου ο Άδωνης! Στη ζωή μου ολόκληρη δεν έχω δει ομορφότερο άντρα!  Κάβλα σκέτη (και λίγα λέω)! Μία λοιπόν που τον βλέπω, μία που συνεχίζω να διαβάζω το περιοδικό μου, μέχρι που έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Πιάνουμε μία χαζοκουβέντα (περίμενε και αυτός έναν φίλο του, ο οποίος έμενε ακριβώς δίπλα με τη δικιά μου φίλη), κατεβαίνουν τα date μας και φεύγουμε. 


Μετά από δύο εβδομάδες χτυπάει το κινητό μου και είναι ο Άδωνης (ο οποίος έχει ζητήσει τον αριθμό μου από την φίλη μου)! Να μη σας τα πολυλογώ, κανονίζουμε να βγούμε. Βγαίνουμε μία, βγαίνουμε δύο, ε δεν ήθελε και πολύ το πράμα..


Εγώ έχω αρχίσει να το καψουρεύομαι το γκομενάκι (διότι δεν ήταν μόνο θεός, ήταν και πανέξυπνος, μορφωμένος, καλλιεργημένος, πολυταξιδεμένος, με τρελό χιούμορ και όλα αυτά που γουστάρω εγώ σε έναν γκόμενο), αλλά φυσικά δεν δείχνω τίποτα. Αυτός από την άλλη αρχίζει να καψουρεύεται με μία χρονοκαθυστέρηση, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. 


Έχουμε φτάσει λοιπόν σε ένα σημείο όπου είμαστε και οι δύο φουλ στον έρωτα και περνάμε σούπερντούπερ. Ένα βράδυ λοιπόν, έχω πάει σε ένα πάρτυ σόλο και με παίρνει τηλέφωνο το γκομενάκι μου να μου πει ότι με περιμένει στο σπίτι του μετά το πάρτυ. Κατά τις 3 εμφανίζομαι και εγώ υπέρλαμπρη, ψιλομεθυσμένη και με τρελά sexy διάθεση. Μία από τα ίδια και εκείνος. Έχει ετοιμάσει cocktails, έχει βάλει φοβερή μουσική, έχει γεμίσει το σπίτι κεριά παντού και σκέφτομαι ότι η βραδυά θα είναι εκπληκτική. 


Πραγματικά λοιπόν ξεκινάμε τα σούξου-μούξου, λίγα φιλάκια από εδώ, λίγα από εκεί... ε δε χρειάζεται να τα αναλύσω και όλα, right? Το νόημα το πιάσατε! Μετά λοιπόν την τέταρτη φορά, ε είπαμε να ξεκουραστούμε λίγο. Εγώ οριζοντιώνομαι στον καναπέ και ψιλοπαίρνω έναν υπνάκο (σαν το ζώο!). Μετά από λίγο με ξυπνάει το αμόρε και μου λέει ότι έχει ετοιμάσει το τζακούζι να χαλαρώσουμε. 


Πραγματικά πάω στο μπάνιο και βρίσκομαι μπροστά στο κλασσικό κινηματογραφικό θέαμα: Κεριά σε όλο το μπάνιο, τζακούζι γεμάτο και δίπλα ποτήρια με σαμπάνια και φράουλες με σαντιγύ. "Και εκεί που νόμιζα ότι η βραδυά δε θα μπορούσε να γίνει καλὐτερη", σκέφτηκα. 


Ε, μία που το σκέφτηκα, μία που ακολούθησε ο όλεθρος!


Μετά από το τόσο αλκοόλ, καταλαβαίνετε ότι είχα την ανάγκη να κάνω πιπί. Ήμασταν και οι δύο στο μπάνιο εκείνη την ώρα και ψιλοντρεπόμουνα να του το πω, παρ᾽όλ᾽αυτά, επειδή θα έσκαγε η φούσκα μου, του το είπα. Δεν προλαβαίνω να καθίσω στην τουαλέτα και νά᾽σου το γκομενάκι ξαναμπαίνει στο μπάνιο. 
- Ε... Δεν έχω τελειώσει..
- I know.
- Να βγεις και να σε φωνάξω μόλις κατουρήσω;
- No.
- No? Τι no?
- I want you to pee on me!
- What?
- I want you to pee on me!!
- Παρακαλώ; Θέλεις να σε κατουρήσω;
- Yes!
Και γονατίζει, βάζει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και περιμένει να τον κατουρήσω!!


Εκείνη τη στιγμή πέρασαν από το μυαλό μου διάφορες σκέψεις:
1. Όχι, δε συμβαίνει αυτό σε εμένα.
2. Βλέπω όνειρο, δε συμβαίνει αυτό σε εμένα.
3. Ζω επεισόδιο του Sex & the City, δεν εξηγείται αλλιώς!
4. Τί ακριβώς έκανα στη διάρκεια των 2 μηνών που είμαστε μαζί το οποίο να τον κάνει να πιστεύει ότι I will ACTUALLY pee on him??
5. Μήπως έχει βάλει και κάμερες εδώ γύρω και δω τον εαυτό μου σε καμία home-made τσόντα στο internet αύριο-μεθαύριο;
6. Θέλω να κατουρήσω πολύ, σήκω και φύγε, γιατί θα σε κατουρήσω και θα νομίζεις ότι το έκανα και απο βίτσιο!!!


Και πριν προλάβω να σκεφτώ και άλλα, έρχεται και η καθοριστική ατάκα-κλειδή που επισφράγησε αυτήν τη σχέση:
"Αν με κατουρήσεις, θα σε παντρευτώ!"


Ε εντάξει! Αυτό ήταν! Ο Θεός παίζει μαζί μου και ήρθε η ώρα να το τελειώσουμε το παιχνιδάκι.


Σηκώνομαι (χωρίς να έχω κάνει πιπί μου), μαζεύω τα ρούχα μου, ντύνομαι και την κάνω με ελαφρά χωρίς να πω τίποτα... Ποτέ ξανά!

14 σχόλια:

Я верю в Сталина on 29 Μαρτίου 2011 στις 10:50 μ.μ. είπε...

Πιο παλαβη προταση γάμου, δεν έχω ξανακούσει, πάντως...

gnostosagnostos on 29 Μαρτίου 2011 στις 11:08 μ.μ. είπε...

Φαντάζομαι πόσες θα τον είχαν κατουρησει ...

Δεν μου λες....φιλουσε καλά;;;;

Χαχαχα!

ΦΟΥΛΗ on 29 Μαρτίου 2011 στις 11:13 μ.μ. είπε...

Να προσέχεις με το ιντερνετ είναι του διαόλου...
Φαντάσου να είχε βίτσιο και τα κακά?
Ρε γναγν δεν έχεις το θεό σου ήμαρτον...χαχαχα

koulpa on 30 Μαρτίου 2011 στις 4:06 π.μ. είπε...

xaxaxa όπως βολεύεται ο καθένας.. :):)
καληνυχααα :):)

Λόλα on 30 Μαρτίου 2011 στις 2:51 μ.μ. είπε...

Χαχαχαχαχαχα!
Ρε τον τυπο.... :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Εγω κλασικά θα σχολιάσω τη μαλακο εκφραση Kinky που εχει κολλησει στους παντες!
Ακολουθει αναρτηση!!!!
Λυσσαξατε πια!

οσο για τον τυπο ποιος ξερει, μπορει να ειχε ανάγκη ένα κατούρημα γιατί θα είχε φάει πολλά χεσίματα ως τότε!!!!

My little Prince ♕ Nikolas on 6 Απριλίου 2011 στις 2:06 π.μ. είπε...

μπιαξ.... δεν μ αρεσει.. Θα μου πεις κανένας δεν είναι τέλειος
πάλι καλά που στο ζήτησε κ δεν το έκανε απότομα ή δεν σε κατούρησε αυτός

Ανώνυμος είπε...

Εγώ κατουράω μόνο σε τούνελ. Είναι αηδία το άλλο. Είχα δει μία φορά ένα ντοκιμαντέρ που υπήρχαν άντρες που μόλις έβλεπαν γυναίκα να κατουράει τελείωναν. Παλιοανωμαλάρες! Σιχτίρια και συγχύζομαι..

Φιλιά!

Hippolytos on 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:15 μ.μ. είπε...

Καλησπέρα κυρίες και Χρόνια σας Πολλά!
Επιτρέψτε μου, μπαίνω κατ' ευθείαν στο θέμα. Είναι η ανεκπλήρωτη, ανομολόγητη, πείτε την αρρωστημένη αν θέλετε, φαντασίωσή μου: να με κατουρήσει γυναίκα.
Δεν τόλμησα να το ζητήσω, δεν τόλμησε κάποια κυρία να το κάνει, δεν προέκυψε... Αλλά η φαντασίωση επιμένει.
Φαντάζομαι μια βραδιά παθιασμένου, άγριου σεξ... ή, καλύτερα ακόμη, χωρίς καν σεξ. Καμμιά τέτοια οικειότητα. Μια έξοδος για δείπνο σε καλό εστιατόριο. Με ευγένεια και αβροφροσύνη. Ένα καλό δώρο. Διστακτικά αγγίγματα των δαχτύλων μόνον. Λίγα λόγια. Ματιές με πόθο στα μάτια της, τα χείλη της...
Την συνοδεύω σπίτι μου (ή σπίτι της, ή ξενοδοχείο, οπουδήποτε.) Ανέβα πάνω, μού λέει κοφτά. Μπαίνουμε μέσα. Γδύσου! Τον δισταγμό μου ακολουθεί το χαστούκι της. Το μάγουλό μου τσούζει. Την ακολουθώ, γυμνός, στο μπάνιο. Γδύσε με! Πρώτα τα πάνω! Δεύτερο χαστούκι! Γονατιστός τώρα! Γονατιστός, αργά και προσεκτικά, της κατεβάζω την φούστα, το καλσόν, την κυλόττα.
Στο πρόσωπό μου το θεϊκό αιδοίο της. Μην τολμήσεις και μ' αγγίξεις χωρίς να σου πω!
Μπαίνει στο μπάνιο και μου λέει να μπω κι εγώ. Γονάτισε! Χαστούκι! Θα κοιτάς μόνο αυτό! Μπροστά στο πρόσωπό μου, ξανά, το θεϊκό αιδοίο της.
Γλώσσα! Γλείφε! Γλείψε μου τα μπούτια! Γλείψε μου τον κ*λο! Γλείψε το μ**νί μου!
Ξάπλωσε ανάσκελα!
Και κάθεται στο πρόσωπό μου. Ανήμπορος, υποταγμένος στα τροφαντά της κ*λομέρια. Στο πρόσωπό μου τρίβει τον πισινό της και το πράμα της.
Και τότε, έξαφνα, ω θεοί, ο χρυσός καταρράκτης! Τα καυτά της κάτουρα να χύνονται πάνω μου, στο πρόσωπό μου, στο κορμί μου, κι αυτή να γελά, να γελά τρανταχτά οργασμικά, για την απόλυτη κυριαρχία της, την απόλυτη υποταγή μου! Τα κάτουρά της να τσούζουν στα μάτια μου, να εισβάλουν στα ρουθούνια μου, στα χείλη μου, στην γλώσσα μου να νιώθω την πικράδα τους· καυτά να τρέχουν πάνω μου, να κολλούν στο πρόσωπό μου, κι εγώ ταπεινωμένος, ντροπιασμένος, ανήμπορος...
...
Πλενόμαστε, ντυνόμαστε και φεύγω. Αλλά ποτέ δεν θα φύγει από πάνω μου η αίσθησή της. Για πάντα θα τήν νιώθω στην γλώσσα, στα ρουθούνια, στα μάτια μου... Με έχει σημαδέψει.
Όπως τα άγρια ζώα, κατουρώντας, σημαδεύουν την περιοχή που τους ανήκει, έτσι κι η άγρια σκύλα, η λύκαινα σημάδεψε εμένα και μ' έκανε δικό της. Νιώθω την γεύση της, την μυρωδιά της απάνω μου για πάντα.
...
Όποια κυρία θέλει να το δοκιμάσει, έτσι για την πλάκα του πράγματος, χωρίς καμμία υποχρέωση, κανέναν κίνδυνο, απόλυτη διακριτικότητα, όπου και όποτε θέλει, μια φορά μόνο και μετά να μην με ξαναδεί και να μην την ξαναενοχλήσω ποτέ, και κανείς να μην μάθει τίποτε ποτέ, ας μου γράψει. Τί έχουμε να χάσουμε; (Μόνο εγώ ίσως!)
Χρόνια Πολλά!

ΦΟΥΛΗ on 2 Ιανουαρίου 2012 στις 12:07 μ.μ. είπε...

ΕΎΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!*ღ •*˛°˛*˛°* ★˚˛*˛°ღ .˛ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.°˛.*ღ
*. •˛*˛°˛*˛° /♥.♥\*˛*˛°.˛*.˛•˛.*。ΥΓΕΙΑ •˛.*。*˛.*˛.*˛*˛°.˛*
ღ ΧΑΡΑ *˛°/♥.*.♥\*˛• ΟΝΕΙΡΑ*。• •˛ღ * ΑΓΑΠΗ °˛.*。*ΕΥΤYΧΙΑ˛.*ღ
° (´• ̮•) *° '/♥.*♥*♥.\.˛*˛°.˛.˛__Π______ * ˛* ˛˛*˛°.ღ *˛*˛°.˛*˛*˛°.˛*
* (..•..)*. ./♥*♥.*♥*♥\°.•*ﻨ* /________/ °\*. *.ΧΑΜΟΓΕΛΑ。˛*ღ ˛°.
.°(...•..) • /♥*♥*♥*♥*♥\.*˛. |田 田 田|田|*.。* *˛*˛°.˛*ღ (¯`v´¯)
*(…’•’...) *˛°.˛* °˛.*。;•* |田 田 田|門|╬╬╬╬╬*٠'•*˛° ; '`·.¸.·´!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Tinaki on 21 Ιανουαρίου 2012 στις 2:26 μ.μ. είπε...

ο τροπος που τα περιγραφεις...εισαι θεα!!!! με εκανες να γελασω με την καρδια μου!!!

ZouZouna on 1 Μαρτίου 2012 στις 2:52 μ.μ. είπε...

Mάλλον δεν είχες-έχεις-θα έχεις διαβάσεις "τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα"...

ANGIE on 16 Μαρτίου 2012 στις 12:53 μ.μ. είπε...

Εχθές μαζί με μια φίλη κάνοντας της πλάκα έγραφα διάφορες βλακίες με το όνομα της,τύπου 'Μανούλι Ιωάννα' στο Google ωσπού βρήκαμε το Blog σου!Απο τον τίτλο αυτού του post σκεφτήκαμε οτι αυτό πρέπει να το διαβάσουμε...και αυτό κάναμε!Τρελαθήκαμε!Μας άρεσε τρομερά πολύ ο τρόπος γραφής σου.
Υ.Γ.1) Έγινα follower σου από το bloglovin!
2)Ρίξε μια ματιά και στο δικό μου blog
Φιλάκια.....

Unknown on 12 Ιουλίου 2015 στις 4:21 μ.μ. είπε...


thank you

سعودي اوتو

 

Manouli Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template