Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αυτές είναι πρωτοχρονιές αγάπη μου!

Αναρτήθηκε από Manouli στις 6:17 μ.μ.


Παραμονή πρωτοχρονιάς (φετινής). Κολλητός μου φίλος (θα αναφερόμαστε σε αυτόν ως Κ.) βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι σε Ευρωπαική χώρα. Ήταν να γυρίσει στις 30, αλλά λόγω δουλειάς τα πλάνα άλλαξαν και βρέθηκε να βρίσκεται 31/12 και ώρα 21.00 στην αίθουσα αναμονής ενός αεροδρομίου. Σιχτιρίζει την ώρα και τη στιγμή που αντί να βρίσκεται μαζί μας και να ετοιμάζεται για τρελό ξεφάντωμα κάθεται σε ένα μπαρ και τα πίνει μόνος του, μέχρι που εμφανίζεται αιθέρια ύπαρξη ετών 22 (Ελληνοαυστραλέζα με παππούδες από Σουηδία, Μεξικό και δε θυμάμαι από που αλλού) και κάθεται δίπλα του. Στη διάρκεια του πρώτου τους ποτού γυρἰζει και του λέει:




- Έχεις να κάνεις κάτι;
- Όχι.
- Θέλεις να έρθεις μαζί μου που θέλω να αγοράσω εσώρουχα; Χρειάζομαι μία αντρική γνώμη γιατί με περιμένει το αγόρι μου στην Αθήνα, το οποίο έχω να δω 4 μήνες και θα εκτιμούσα λίγη αντρική βοήθεια.
- Να έρθω (άλλο που δεν ήθελε ο Κ!). 

Πραγματικά, βρίσκουν ένα κατάστημα με εσώρουχα και αρχίζει το γκομενάκι την πασαρέλα με ό,τι πιο sexy, kinky και προκλητικό κυκλοφορούσε στο μαγαζί. "Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κορμί στη ζωή μου", μας είπε όταν μας διηγήθηκε την ιστορία. "Δύο μέτρα πόδι, κώλος μαύρης και βυζί που αψηφούσε τη βαρύτητα"! Φυσικά, όπως είναι και λογικό, ο Κ. είχε αρρωστήσει, διότι δε σου τυχαίνει καθημερινά να εμφανίζεται μπροστά σου ένα θεόμουνο και να σε παρακαλάει κιόλας να το δεις ημίγυμνο!

Αφού τελειώνει λοιπόν το show, επιβιβάζονται στο αεροπλάνο και κάθονται μαζί. Ξεκινάνε πάλι την κουβεντούλα, τα ποτά διαδέχονται το ένα το άλλο, τα φώτα χαμηλώνουν, ο πιο πολύς κόσμος κοιμάται ήδη, ώσπου το κοριτσάκι κουράζεται και ζητάει στον φίλο μου αν μπορεί να ξαπλώσει επάνω του. Ο Κ. (gentleman πάνω απ᾽όλα) σηκώνει το διαχωριστικό που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο καθίσματα και η κοπέλα ακουμπάει το κεφάλι της επάνω στα πόδια του. 

Εκεί λοιπόν που ο Κ. ανοίγει μία εφημερίδα και ξενικάει να διαβάζει, νιώθει ένα χέρι να χαιδεύει το πόδι του. Σιγά σιγά το χέρι αρχίζει να ανεβαίνει, ώσπου φτάνει να χαιδεύει you know what. Ο Κ. (επειδή είναι και ψιλομαγκάκος σε αυτά -σαν τον γναγ και τον marco ένα πράμα) όχι μόνο δεν ξαφνιάστηκε, αλλά άρχισε να δίνει και κατευθυντύριες! Το κοριτσάκι τις ακολούθησε κατά γράμμα και εντός ολίγων λεπτών, τη θέση των χεριών αντικατέστησε το στόμα της νεαράς! Ω ρε γλέντια λέμε!

Εν τω μεταξύ, ολόκληρο το αεροπλάνο να κοιμάται εκτός από 2 φοιτητές που κάθονται ακριβώς δίπλα στο ζευγαράκι μας (τους χωρίζει απλώς ο διάδρομος), 2 πενηνταπεντάρηδες businessmen που κάθονται δύο θέσεις πιο πίσω από τους φοιτητές και ένας 30something τύπος, ο οποίος έχει πιει τον Βόσπορο και κάθεται ακριβώς από πίσω από τον Κ. και το τεκνό. 

Το κοριτσάκι συνεχίζει να κάνει τη "δουλειά" του, ενώ ο δικός μας (πασάς!) απολαμβάνει το πρωτοχρονιάτικο δώρο του! Κάποια στιγμή λοιπόν, επειδή θέλει και το κοριτσάκι μας να χαρεί λίγο (είπαμε αγάπη μου, μην είσαι και μονοφαγάς!), με μία κίνηση (αστραπιαία) ματ βρίσκεται καβάλα του και ξεκινάει το δεύτερος γύρος! Ω ρε γλέντια ξαναλέμε!

Και δεν ήταν ότι γλεντούσαν μόνο οι δυό τους. Γλεντούσαν και οι 5 ξύπνιοι του αεροπλάνου. Διότι αν βρίσκεσαι σε ένα αεροπλάνο την ώρα που αλλάζει ο χρόνος (αντί να βρίσκεσαι με την οικογένειά σου, το αμόρε σου ή τους φίλους σου), τουλάχιστον να το χαρείς βρε αδελφάκι μου! Και πόσο πιο πολύ να το χαρείς από το να βλέπεις τσόντα live και μάλιστα στο μισό μέτρο από δίπλα σου!

Και η τσόντα διήρκησε και αρκετά (το ποτό βλέπετε...)! 

- Δηλαδη ρε Κ., θέλεις να μου πεις ότι γαμιόσασταν κοινή θέα και δε σας ένοιαζε καθόλου; ρώτησα εγώ (η αφελής/βλαμμένη) όταν άκουσα το συμβάν.
- Όχι ρε! Τι να μας νοιάζει; Ίσα ίσα που το ευχαριστηθήκαμε κιόλας!
- Και οι άλλοι τι έκαναν;
- Τί να πούνε ρε Manouli; Έπαιρναν μάτι! Α! Κάποιες στιγμές πέταγαν καμία καλή ατάκα, αλλά δεν έδινα σημασία!
- Και οι αεροσυνοδοί;
- Μας είδε μία, αλλά νομίζω ότι, αν μπορούσε, θα ήθελε να συμμετάσχει και αυτή, οπότε δεν είπε τίποτα!
- Ρε, ξέρεις ότι μπορεί να δεις τον πουτ... σου στο youtube καμία ώρα και να μην ξέρεις από που σου ήρθε;
- Έτσι όπως με ξέρεις, πιστεύεις ότι θα με νοιάξει;
(H αλήθεια είναι ότι τον συγκεκριμένο άντρα, δε θα τον νοιάξει ΚΑΘΟΛΟΥ!)
- ...... (Το βουλώνει Manouli)

Λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο το show είχε τελειώσει (το ίδιο και οι πρωταγωνιστές του). Αποβιβάστηκαν, χαιρετήθηκαν, αλληλοευχήθηκαν για το νέο έτος και αποχώρησε ο καθένας προς τη δική του κατεύθνση.

Και σας ρωτάω τώρα εγώ: Υπάρχει περίπτωση το 2011 να μη του πάει γαμάτα του Κ.;!

21 σχόλια:

Evie on 7 Ιανουαρίου 2011 στις 7:13 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Evie on 7 Ιανουαρίου 2011 στις 7:15 μ.μ. είπε...

ΤΎΧΗ ΒΟΥΝΟ !!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΌΝΕΙΡΟ.... πράγματι έτσι
έγινε?

Καλή Χρονιά μανούλι!

gnostosagnostos on 7 Ιανουαρίου 2011 στις 8:28 μ.μ. είπε...

Τώρα να σου πω ότι κάτι παρόμοιο έπαθα και Εγω το 2005 και με πήγε γαμιοντας μετά ....
Για πες να προσέχει ο τυπακος που τον πάω παρά πολυ...

Αυτο έλειπε να τον ένοιαζε βρε!

Я верю в Сталина on 7 Ιανουαρίου 2011 στις 9:30 μ.μ. είπε...

Και μετά σου λέει, δεν είναι ωραία τα αεροπλάνα...

ΦΟΥΛΗ on 7 Ιανουαρίου 2011 στις 11:01 μ.μ. είπε...

Μπράβο κωλοφαρδία ο τύπος!!μια χαρά της μπήκε ο χρόνος,και όχι μόνο, της μικρής,όχι ότι του άλλου του κακοπήγε!!
Για προφύλαξη δεν άκουσα ,δεν πρόλαβαν??
καλή χρονιά....

Ανώνυμος είπε...

Ασχολίαστο γιατί μαλλον σας ειπε ψεμματακι ο τυπακος!!!

Καλη χρονια

Athens Girl on 8 Ιανουαρίου 2011 στις 7:13 π.μ. είπε...

θα συμφωνήσω με την Coula
to good to be true …
ας είναι,
καλά να πάει χρονιά του αγοριού …

Manouli on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:39 π.μ. είπε...

@Evie: Τὐχη βουνό δε λέει τίποτα! Κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περίμενε! Έτσι είναι οι τυχεροί άνθρωποι!

Καλή χρονιά και σε εσένα γλυκιά μου! ό,τι επιθυμείς να το πάθεις!

Manouli on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:41 π.μ. είπε...

@γναγ: Δηλαδή όταν λες "κάτι παρόμοιο", τί ακριβώς εννοείς αγαπητέ; Μήπως να μας διαφωτίσεις; (Και σιγά μη δεν είχες και εσύ μία ιστορία αντίστοιχη να μας πεις!)

Θα του μεταφέρω τα λεγόμενά σου και μη σου πω ότι θα σας γνωρίσω κιόλας. Έτσι όπως το σκέφτομαι εσείς οι δύο (μαζί και με τον Σουηδό) θα κάνετε τρελό παρεάκι!

Manouli on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:43 π.μ. είπε...

@marco: Εμένα πάντως καθόλου δε μου αρέσουν τα σκασμένα! Και είμαι σίγουρη ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα μπορούσα να κάνω (και να απολαύσω) εναέριο sex!

Εσύ από την άλλη είμαι σίγουρη ότι (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) είναι στο top of your priorities!!

Manouli on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:46 π.μ. είπε...

@ΦΟΥΛΗ: Καλή χρονιά κοριτσάρα μου!

Ο χρόνος του μπήκε super του κυρίου μας. Δε θα μπορούσε καλύτερα μη σου πω!

Όσο για την προφύλαξη, ευτυχώς δεν είναι τόσο ανεγκέφαλος και σκέφτηκε εκείνη την ώρα και με το επάνω του κεφάλι, οπότε όλα μία χαρά (γιατί -μεταξύ μας- την ίδια απορία την είχα και εγώ! Σοβαρές γυναίκες αγάπη μου! Όχι παίζουμε!

Manouli on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:50 π.μ. είπε...

@Coula: Καλή χρονιά Couli μου εσύ!

Η αλήθεια είναι ότι αν την ιστορία αυτήν την είχα ακούσει από οποιονδήποτε άλλον μάλλον και εγώ την ίδια άποψη με εσένα θα είχα. Επειδή όμως ο Κ. είναι ο Άδωνης ο ίδιος και επειδή στη διάρκεια των χρόνων που τον γνωρίζω έχω δει γυναίκες να κάνουν ό,τι πιο τρελό υπάρχει για την πάρτη του, σου λέω μετά βεβαιότητας ότι η ιστορία του είναι 100% αληθινή!! ΜΟΝΟ σε αυτόν μπορεί να συμβαίνουν αυτά! Μόνο! Και, φυσικά, καλά κάνει και το ευχαριστιέται το αγόρι μας!

Υ.Γ. Απ᾽ότι είδες όμως, και ο γναγ δεν πάει πίσω. Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και αυτός. Περιμένουμε να μας το πει λοιπόν!

Φιλάρες!

Manouli on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 11:53 π.μ. είπε...

@Athens Girl: Κοριτσάρα μου, όπως είπα και στην Couli παραπάνω, ο τύπος δεν παίζεται. Όλο κάτι τέτοια του συμβαίνουν, και όχι τυχαία, μιας και αν τον δεις θα πέσεις κάτω (όπως και όλες οι γυναίκες που τον γνωρίζουν). Οπότε the story is as true as it gets, αυτός πέρασε μία super πρωτοχρονιά (δεδομένων των συνθηκών πάντα) και εμείς να ευχόμαστε να έχουμε το μισό σουξέ από αυτό που έχει ο Κ. στο άλλο φύλο και θα περνάμε όλοι super!

Καλή χρονιά!!

My little Prince ♕ Nikolas on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 1:29 μ.μ. είπε...

Καλή χρονιάααα

λοιπόν, φιλενάδα, μέχρι την φάση του "cheep book q" ήταν όλα αναμενόμενα. Μη σε πω ότι θα ξενέρωνα αν δεν το έκανε η τύπισσα γιατί εκεί πήγε το μυαλό μιας απλής μάνας.... (για μένα λεω... )

τώρα το τα κάνω όλα μετά τις 2, με κοινό έτοιμο να πάθει καρδιακή προσβολή κ αεροσυνοδό έτοιμη να σκίσει την κιλότα κ να συμμετέχει, μου κατσε κάπως. Αλλά, το μόνο που μπορώ να πω, ως προς τον ας τον λέμε Κ, είναι ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δεν θα αδυνατίσω? αεροπλανάτο θα ζητήσω χαχα

Καπετάνισσα on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 9:17 μ.μ. είπε...

Ρεεεε σερνονται και αρρωστιες!!!!

χαχαχαχαχαχα καλή χρονιααααααααα!!!

gnostosagnostos on 9 Ιανουαρίου 2011 στις 10:14 μ.μ. είπε...

δεν με εκαναν ματι εμενα(νομιζω...),απλα μια πρωτοχρονια την ωρα που γυριζα στο σπιτι τα ξημερωματα μου ετυχε ενα τετοιο στον δρομο

δεν κανει να μας ενωσεις εμας......
δουλευουμε καλυτερα χωριστα..τσεκαρισμενο:)

Gaurakos on 10 Ιανουαρίου 2011 στις 7:15 μ.μ. είπε...

Σχετικά με την ανάρτηση...
Κάποιος λείπει από την παράγραφο που αναφέρεσαι στους μαγκάκους... γκουχ γκουχ... Καλάαααααα!

Για την απάντησή σου στον marco...
Ποτέ μην λές ποτέ.... Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λές.

ZouZouna on 11 Ιανουαρίου 2011 στις 1:13 μ.μ. είπε...

H απίστου εδώ ! με την πείρα γωνία!

Οι άνδρες που έχουν να διηγηθουν, πολλά, πάντα κρύβουν λίγα!

Εχω ακούσει παρόμοιες χιλιάδες ιστορίες τις οποίες, ακούω κουνόντας το κεφάλι καταφατικά και χαμογελώντας. Η παρέα με άνδρες με έμαθε πολλά.

Αφήστε τους άνδρες να ικανοποιούνται λέγοντας τις φαντασιώσεις τους, και ιδίως σε μια γυναίκα!

Όκ, δεν πείθομαι με τίποτα! μα τίποτα!

Την καλή μου χρονιά !

υ.γ. κι εσύ!! λες και τόζησες η ίδια το περιγράφεις!

koulpa on 12 Ιανουαρίου 2011 στις 11:42 μ.μ. είπε...

xaaaxa κι ο άλλος χαίρεται που κέρδισε στην τριανταμία.. :):)
καλή χρονιά και σε μας τους όχι τόσο τυχαιρούς.. :):)

amalthia on 20 Ιανουαρίου 2011 στις 7:34 μ.μ. είπε...

με τέτοιο "παραμύθι" θα του πάει παραμυθένια!!

My little Prince ♕ Nikolas on 22 Ιανουαρίου 2011 στις 5:21 μ.μ. είπε...

μαρή φιλενάδα, πότε θα με στείλεις email για τα γερμανικά? στο έστειλα κ στο ποστ... αλλά που

 

Manouli Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template