Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Let it snow!

Αναρτήθηκε από Manouli στις 3:30 μ.μ.


Το πρωί που ξύπνησα, άνοιξα τα πατζούρια και είδα 20 πόντους στρωμένο χιόνι. Τσίριξα από τη χαρά μου σαν 3χρονο παιδάκι. Αφού χάρηκα λοιπόν, σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω στο σουπερμάρκετ να προμηθευτώ διάφορα (εκτός από του σπιτιού τα πράγματα, σήμερα έχω καλέσει σπίτι καμιά 20ριά άτομα να στολίσουμε το δέντρο και να κάνουμε διαγωνισμό πίτσας. Έχω ανοίξει 20 φύλλα- διότι είμαι και καταπληκτική μαγείρισσα εκτός όλων των άλλων- και ο καθένας θα φτιάξει τη δική του. Ο νικητής θα πάρει και δωράκι! Οπότε είχα να πάρω και τα toppings για τις πίτσες). 

Κατεβαίνω στο γκαράζ, πάω να ανοίξω την πόρτα, αλλά τίποτα. Κομμένο το ρεύμα. Την κοινωνία μου μέσα! "Θα πάω με τα πόδια", σκέφτηκα. Ο ΑΒ δεν είναι και μακρυά. Θα κάνω και τη βόλτα μου στο χιόνι (τρομάρα μου!). Ντύνομαι λοιπόν σαν το κρεμμύδι και ξεκινάω. 

Στα 30᾽᾽ έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι η ιδέα μου δεν είναι και η καλύτερη, διότι έχω ψοφίσει στο κρύο, αλλά βαριέμαι να επιστρέψω και σκέφτομαι ότι πρέπει να προμηθευτώ τρόφιμα. Εκεί λοιπόν που τα σκέφτομαι αυτά, σκάει μύτη ένα σκύλαρος πιο ψηλός από εμένα και αρχίζει να τρέχει προς το μέρος μου. Ψιλοχέζομαι, αλλά το παίζω cool. Ο σκύλος θέλει να κάνει παιχνιδάκια και εγώ θέλω να εξαφανιστεί. Κάποια στιγμή λοιπόν, επιταχύνω το βήμα μου. Αυτός από πίσω. "Άει σιχτίρι, θα τρέξω", σκέφτηκα. Αρχίζω να τρέχω λοιπόν (ο σκύλος από πίσω), ώσπου ξαφνικά, 10 μέτρα πριν φτάσω στο σουπερμάρκετ, τρώω μία τούμπα κινηματογραφική! Ξέρετε, από αυτές που λες "γιατί να μην έχω μία κάμερα να την τραβήξω και να γελάω για πάντα;!"

Αρχίζω να κατεβάζω καντήλια, διότι έχω πονέσει τρελά (η μελανιά στον κώλο μου είναι ΝΑ, με το συμπάθειο κιόλας), έχω βρέξει και το παντελόνι μου, έχω γίνει ρόμπα στον κόσμο τριγύρω και γενικά μία ταλαιπωρία. 

Μπαίνω στον ΑΒ σαν την άδικη κατάρα, παίρω ένα καροτσάκι και αρχίζω τα ψώνια μου. Λίγα λεπτά αργότερα έχω αρχίσει να παίρνω πρέφα ότι πολύς κόσμος κοιτάει τον κώλο μου. "Μα τόσο ωραίο κωλαράκι έχω κάνει πια;! ΟΚ, αδυνάτισα, αλλά το εν λόγω σημείο του σώματός μου δεν είναι και το φόρτε μου! Βρε λες να είναι και να το έχω υποτιμήσει;". Αυτές τις μαλακίες σκεφτόμουνα όσο διέσχιζα τους διαδρόμους του ΑΒ και φόρτωνα το καρότσι με ό,τι πιο παχυντικό υπάρχει, ώσπου φτάνω στο ταμείο να πληρώσω. Και εκεί μία από τα ίδια: οι από πίσω μου να με κοιτάνε εκεί ευθαρσώς! Εγώ τρελά ανεβασμένη! 

Μέχρι που βγαίνω έξω και παίρνω το δρόμο της επιστροφής. Σε λιγότερο από ένα λεπτό αρχίζω να νιώθω ένα κρύο να διαπερνάει το σώμα μου. Δεν ήταν όμως το κρύο που ένιωθα όταν πήγαινα στον ΑΒ. Το κρύο ερχόταν από ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός μου, το οποίο δεν ήταν άλλο από τα οπίσθιά μου! Δε δίνω σημασία και συνεχίζω να προχωράω. 

Φτάνω στο σπίτι και πάω να βγάλω αμέσως τα βρεγμένα μου ρούχα (μην πάθω και καμία πνευμονία μέσα στις γιορτές) και τότε το βλέπω: Το παντελόνι μου έχει σκιστεί (από την τούμπα που έφαγα) στον κώλο από επάνω μέχρι κάτω! ΟΛΟ! Πιο όλο δηλαδή δε γινόταν! Και εγώ δεν είχα πάρει πρέφα! Και νόμιζα ότι ο κόσμος θαύμαζε τον κώλο μου! Όχι αγαπητή μου! Δεν τον θαύμαζε! Αλλά, όπως και να το κάνεις, όταν βλέπεις μία (σχεδόν) ξεβράκωτη (διότι, marco μου, για να σε προλάβω, το βρακί ήταν στρινγκάκι) πρωί Σαββάτου να κάνει τα ψώνια της, ε, θα την κοιτάξεις!! 

Λίγη ώρα μετά το σκέφτηκα και το πήρα απόφαση: Είναι της μοίρας μου γραφτό να με δει ξεβράκωτη ολόκληρη η γειτονιά (και οι διπλανές γειτονιές μη σας πω)! Ελάτε και εσείς λοιπόν από τα μέρη μας να απολαύσετε την ξεβράκωτη του χωριού (διότι έτσι όπως πάμε, θα ξαναξεβρακωθώ 100% και να μου το θυμηθείτε!)!


41 σχόλια:

Κάλαθο on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:38 μ.μ. είπε...

:D :D :D

Ανώνυμος είπε...

ρε μανούλι... το πόσο με έκανες και γέλασα.... δεν υπάρχεις!

MaNTaRiNi on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 4:43 μ.μ. είπε...

Νομίζω πως πρέπει να σου δώσουμε το βραβείο γκαντεμιάς! Δεν εξηγήται αλλιώς! Πάντως μην σκας, πιστεύω πως έφτιαξες το πρωινό σε πολλούς σήμερα!

Jerry Jedelou on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 4:43 μ.μ. είπε...

μανουλάκι ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ στον κόσμο τούτονΕ..

Ανώνυμος είπε...

Σε ανακάλυψα με το προηγούμενο "ξεβράκωτο" ποστ. Αλλά το γέλιο που έκανα σήμερα μετά από 35 μέρες στενοχώριας δεν περιγράφεται. Νά'σαι καλά. μαριμαρ

( fortounata) on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:52 μ.μ. είπε...

έλα μωρέ,δεν συνήθισες ακόμη;άσε τον κόσμο να δει και το πίσω μέρος με στρινγκ να χαρούν και κάποιοι γιορτινες μέρες.χαχαχα.να είσαι καλά.φιλιά.

Gaurakos on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 7:03 μ.μ. είπε...

Αναφερώμενη στο marco για το βρακί, καλύφτηκα στην ερώτηση μου αν ήτανε στρινγκάκι, η όχι. Όσο για το ότι πάλι σε είδαν ημίγυμνη, μάλλον επίτηδες το κάνεις, δεν υπάρχει περίπτωση. Δηλαδή, έλεος!

Я верю в Сталина on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 7:20 μ.μ. είπε...

Κι εγώ έλλειπα ρε γμτ... Πάλι τη γλύτωσες!

kathysteras on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 7:50 μ.μ. είπε...

Αγαπητό manouli, πρώτον το σκύλαρος πιο ψηλός και από σένα δεν λέει και πολλά... :)
Δεύτερον καλά έκανες . Μάλλον δεν είχαν πάρει σοβαρά εκεί στην γειτονιά όσα είχες κάνει πριν από ένα μήνα και το θεώρησαν τυχαίο. Ε,λοιπόν όχι άμα είσαι η milf της γειτονιάς οφέιλεις να μην αφήσεις καμία να διεκδικήσει τα σκήπτρα σου βρέξει χιονίσει. Εύγε.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι απίστευτη...

Αν τα πρωινά ξεβρακώνεσαι...δε θελω να φανταστώ τι κάνεις τα βράδια!

αχαχα

φιλιά ρε κοπελιά κι ας χαθηκαμε λιγακι

gnostosagnostos on 11 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:46 μ.μ. είπε...

στο ειχα ξαναπει.....χαθηκε ο κοσμος να παρω σπιτι στην εκαλη???

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζεσαι! Απλά καταπληκτική και με αστείρευτο χιούμορ. Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι της φαντασίας σου αλλά είναι καλογραμμένα και σίγουρα χαρούμενα. Μας έλειψες γι'αυτό μην αργείς να κάνεις ποστ. kassandrismoi

Λόλα on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 4:03 π.μ. είπε...

Ειχες δεν ειχες, παλι ξεβρακωθηκες! :Ρ
Μαρη.. μηπως εισαι επιδειξιας κατα λαθος και δεν το εχεις παρει πρεφα ακομα? :Ρ

Φιλιαααααααα!

Ανώνυμος είπε...

....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ....ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ......ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
....ΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ.....???????????
ΑΠΟΡΩ....ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.....
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ....
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.......

koulpa on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:27 μ.μ. είπε...

axaxaxaxaxaxaxa πάλι μου θύμισες δική μου ιστορία ρεζιλέματος.. προ 25ετίας.. κανονίσαμε καφέ κυριλέ στο κολονάκι.. δεν είχα κάτι καθαρό να βάλω.. και βρίκα ένα παντελόνι ξεχασμένο.. από το γυμνάσιο μάλον.. στο υψος τρογόταν.. στο φάρδος στενό.. την ώρα που βολευόμασταν στο μόνο ελεύθερο τραπεζάκι.. κάτι έπεσε στο πάτωμα κι έσκιψα να το πιάσω.. και χραααατσσ.. έγιναν τα αποκαλυπτήρια.. άνοιξε από πίσω απο τη ζώνη ως τον καβάλο.. ευτυχώς δε φορούσα στριγγάκι.. και το πήρα χαμπάρι αμέσως.. έβαλα την ζακετούλα μιάς φίλης εκδρομικά δεμένη στη μέση.. αλλά δεν έιχα την τσάντα του σπορτ μπίλι.. δε ταίριαζε με κυριλέ ντίσιμο.. καμιά νοικοκηρά της παρέας δεν είχε ραφτικά μαζί της.. αφού εγώ τις έραβα.. αλλά η γκαρσόνα.. κορίτσι για σπίτι.. είχε στη τσάντα της ολόκληρο ραφίο.. έτσι πήγα στην τουαλέτα κι αποκατέστησα τη ζημιά τόσο καλά.. που δε σρηάστηκε να ξαναασχοληθώ μαζί του.. :):)
την καλησπέρα μου :):)

ΦΟΥΛΗ on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:16 μ.μ. είπε...

Είσαι απίστευτη, βάλε μπλουζάκι να λέει,(όσοι δεν τον είδατε τις δυο προηγούμενες χάσατε δεν θα ξανάχετε την ευκαιρία) για να μην σε παίρνουν άδικα από πίσω!! κυνηγάνε εννοώ εεεε!!
να γραφείς πιο συχνά μας έλειψες..

KMAC on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:46 μ.μ. είπε...

kala den pezesai!!! polla filia kai na peraseis yperoxa tis giortes me tin oikogeneia sou!!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:40 μ.μ. είπε...

@Κάλαθο: Έτσι είχαν ξεκαρδιστεί και αυτοί στον ΑΒ! Ακριβώς έτσι!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:40 μ.μ. είπε...

@nana: Αν είναι να γελάς με τα ξεφτιλίκια μου, να παθαίνω πιο συχνά!

Και για να γελάσεις ακόμα πιο πολύ, διάβασε εδώ (που -σύμφωνα και με τον kathystera- είναι και η μεγαλύτερή μου ξεφτίλα... μέχρι τώρα τουλάχιστον!): http://mamouli.blogspot.com/2010/06/blog-post_15.html

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:41 μ.μ. είπε...

@MaNTaRiNi: Το δέχομαι το βραβείο. Θα βγάλω και λόγο και είμαι σίγουρη ότι όταν θα ανέβω στη σκηνή για να τον εκφωνήσω θα φάω τούμπα στα σκαλιά, θα σπάσω τα μούτρα μου και θα σκιστεί το φόρεμά μου, με αποτέλεσμα να ξεβρακωθώ (για άλλη μία φορά)!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:41 μ.μ. είπε...

@Jerry: Ευτυχώς, ευτυχώς! Γιατί τι θα κάνατε εσείς (και -κυριότερα- η γειτονιά) χωρίς τα ξεβρακώματά μου;! Λοβ κυρία μου!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:41 μ.μ. είπε...

@Μαριμάρ: Γιατί 35 μέρες στεναχώριας παρακαλώ; Δε με αρέσουν αυτά. Και αν είναι να σε έκανα εγώ να γελάσεις μετά από τόσες ημέρες, τότε θα ξαναξεβρακωθώ και θα σε καλέσω για να το δεις live! Να το χαρείς με την ψυχή σου ρε παιδάκι μου!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:41 μ.μ. είπε...

@fortunata: Μμμμμμ..... βρε λες να το δω έτσι; Ότι δηλαδή ήταν το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου στους γείτονες;!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:42 μ.μ. είπε...

@Gaurakos: Aπαπαπαπα! Εγώ βρε; Να ξεβρακώνομαι επίτηδες;!! Μα για τέτοια με έχεις;! (Ναι! Για τέτοια με έχεις!!). Και στην τελική, αν είναι να το κάνω επίτηδες να το χαρώ κιόλας! Και προς το παρόν δεν έχω χαρεί τίποτα!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:42 μ.μ. είπε...

@marco: Εσύ αγόρι μου λείπεις συνέχεια... Και χάνεις πολλά...

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:42 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:43 μ.μ. είπε...

@kathysteras: Ε ναι λοιπόν! Πρέπει διαρκώς να αγωνίζομαι για να κρατήσω επάξια τον τίτλο αυτόν! Και μη φανταστείς ότι είναι και εύκολο! Όπότε κάθε τρεις και λίγο θα ξεβρακώνομαι για να μην έχει καμία άλλη πιθανότητα στον να μου τον πάρει!

P.S. Όσον αφορά στο σκύλο, μη φανταστείς... ένα πεκινουά ήταν!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:44 μ.μ. είπε...

@Coula: Ααααα! Τα βράδυα κάνω σόου! Αλλά δε μπορώ να σας πω που... προτιμώ να με έχετε στο μυαλό σας σαν μία καλή νοικοκυρά και μάνα (η οποία ενίοτε ξεβρακώνεται κιόλας!).

p.s. Όσοι χάνονται, ξαναβρίσκονται..

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:44 μ.μ. είπε...

@γναγ: Έλα μου ντε και εσύ! Να σου πω όμως: ποτέ δεν είναι αργά! Και στην τελική, αν δε γουστάρεις, θα έρθω να ξεβρακωθώ και στα μέρη σου! Μην αφήσουμε το αγόρι μας παραπονεμένο!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:44 μ.μ. είπε...

@kassandrismoi: Η αλήθεια είναι ότι θα ευχόμουνα να ήταν της φαντασίας μου το γεγονός ότι ολόκληρος ο ΑΒ γελούσε με τον κώλο μου Σάββατο πρωί, αλλά δυστυχώς το έζησα και αυτό!
Πολύ χαίρομαι πάντως που ακούω ότι σας έλειψα, γιατί (με κάποιον ανεξήγητο τρόπο) αυτό με κάνει να προσπαθώ να παλουκώσω τον (ξεβράκωτο) κώλο μου κάτω και να προσπαθήσω να διώξω την μη-έμπνευσή μου και να γράψω για τα γελοία γεγονότα που μου συμβαίνουν διαρκώς!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:44 μ.μ. είπε...

@Λόλα: Πάλι Λόλα μου, πάλι! Βρε λες στην προηγούμενη ζωή μου να ήμουνα Τζούλια και τώρα να μου ξαναβγαίνει;!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:45 μ.μ. είπε...

@ Aφροδίτη: Εσύ να προσέξεις γιατί το μωρό θα με μισήσει! Μία πάει να σου πέσει κάτω, μία θα το ξυπνήσεις, ε δε θέλει και πολύ!
Όσο για τις γιορτές, απορώ και εγώ! Ιδανικά θα ήθελα φέτος να τις περάσω χωρίς κανένα ευτράπελο (πράγμα αρκετά δύσκολο)! Γιατί έτσι όπως πάμε, είμαι ικανή να πάω σε κανένα κάλεσμα και να ξεβρακωθώ μπροστά σε γνωστούς! Αυτό έμεινε μόνο πια να μου συμβεί!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:45 μ.μ. είπε...

@koulpa: Νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις και εσύ τα ᾽καλά᾽ σου. Μην ξεφτιλίζομαι μόνη μου εδώ μέσα! Δε᾽ν᾽σωστό!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:45 μ.μ. είπε...

@ΦΟΥΛΗ: Έτσι όπως πάμε, το να με πάρουν από πίσω μας έχει μείνει (σα δε ντρέπομαι μάνα πράμα!)!
Μου έχετε λείψει και εσείς πάντως!

Manouli on 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:45 μ.μ. είπε...

@KMAC: Αν με πάει έτσι η τύχη, βλέπω να ξεβρακώνομαι πρωτοχρονιάτικα στην πλατεία του Συντάγματος!!
Να περάσεις και εσύ super!

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε,θα σε διαβάζω και θα λέω τί καλά που περνάω στη βαρετή μου ζωή lol lol lol

(χαθήκαμε by the way)

amalthia on 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:52 μ.μ. είπε...

πλάκα κάνεις πάλι πάλι πάλι!

αποκλείεται!!καλά πως αντέχεις?

μετακόμισε για το καλό σου!

(πλάκα κάνω,σε χαίρομαι)

My little Prince ♕ Nikolas on 21 Δεκεμβρίου 2010 στις 10:04 μ.μ. είπε...

φιλενάδα να βάζεις τζιν... δεν σκίζονται εύκολα

κ να κοιμάσαι με πανοπλία χαχα

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά με υγεια και αγάπη, με τρελα και λιγοτερα βρακια σε κοινη θεα!

φιλια πολλα

Marion on 5 Ιανουαρίου 2011 στις 3:47 π.μ. είπε...

Kali xronia... me ligotera vrakia.. xa xa oraia ta les!

Ανώνυμος είπε...

Sygharitiria Mamouli pali mas ekanes na liwsoume apo ta gelia!!!
Ade tin epomeni fora skepsou kati ligotero emfanes!
Kali xronia kai synehise me perissoteri fadasia!!

 

Manouli Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template