Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πάμε να γίνουμε chef!

Αναρτήθηκε από Manouli στις 4:16 μ.μ.


Πριν γίνω μανούλα δούλευα σαν το σκυλί και γούσταρα τρελά. Έκανα ακριβώς αυτό που ήθελα και δεν παραπονιόμουνα καθόλου. Μετά ήρθε η μικρή και σταμάτησα (για την ακρίβεια επέστρεψα, αλλά τα ωράρια δεν ήταν τα επιθυμητά, οπότε είπα να αφιερωθώ στην μικρή- και δεν το μετάνιωσα). Ε, ήρθε και ο μικρός και έδεσε το γλυκό. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι κάθομαι αρκετό καιρό και -όσο και να γουστάρω που είμαι με τα μικρά όλη μέρα- τα νευράκια μου έχουν αρχίζει να τα παίζουν λίγο.. 


Δουλειά να βρω με τα ωράρια που θέλω (8-3) είναι ανέκδοτο και μόνο που το λέω (διότι αν πάω για ένα interview και το ξεστομίσω αυτό, όχι μόνο θα γελάνε οι άνθρωποι, αλλά παίζει να μου πετάξουν και κανένα τασάκι στο κεφάλι πριν φύγω που σπατάλησα το χρόνο τους), οπότε πρέπει να βρω κάτι να κάνω αν δε θέλω να καταλήξω με ηρεμηστικά. 


Έχουν περάσει διάφορα από το μυαλό μου (βαριέμαι να σας τα πω τώρα), τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτά. Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν καθόμουνα και διάβαζα ένα περιοδικό με συνταγές και είδα τα σεμινάρια που κάνει ο Παρλιάρος. Αποφάσισα λοιπόν να γραφτώ (παρόλο που 75 ευρώ το σεμινάριο θεωρώ ότι είναι κομματάκι ακριβό). Παίρνω τηλέφωνο, το σηκώνει μία κυρία, μου εξηγεί ότι πρέπει να διαλέξω ποιο απ᾽όλα θέλω να παρακολουθήσω και αφού το κλείνουμε και αποφασίζω τί θέλω, την ξαναπαίρνω πίσω για να δηλώσω συμμετοχή (σ.σ. Τα σεμινάρια ξεκινάνε αρχές Οκτωβρίου και τελειώνουν τέλη Μαίου).

- Καλημέρα σας, θα ήθελα να δηλώσω συμεμτοχή στα σεμινάρια που κάνετε. 
- Να σας πληροφορήσω ότι μέχρι και το τέλος του 2010 έχουν κλείσει όλα. Αν θέλετε μπορείτε να μπείτε σε λίστα αναμονής.
- (Όμορφα!) Εντάξει. Να σας πω ποια θέλω και να μου πείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα. 
- Βεβαίως.
- Αυτό.
- Κλεισμένο.
- Αυτό.
- Κλεισμένο.
- Αυτό. 
- Κλεισμένο.
- Αυτὄ.
- Κλεισμένο.
- Μήπως τελικά να μου πείτε τί δεν είναι κλεισμένο να δω αν με ενδιαφέρει, για να μη χάνουμε και το χρόνο μας;
- Αυτό, αυτό και αυτό.
- Τέλεια! Δε μου αρέσει κανένα από τα 3 ελεύθερα που έχετε! Σας ευχαριστώ πολύ!


Συμπεράσματα:
1. Ο κόσμος έχει τελικά πολύ ελεύθερο χρόνο.
2. Υπάρχουν πολλές μαμάδες στην ίδια κατάσταση με εμένα.
3. Ο Παρλιάρος έχει πιάσει το νόημα και τα τσεπώνει κανονικότατα.
4. Οι Έλληνες δεν προτιμάνε το κάστανο, το μέλι και το λάδι στα γλυκά τους (τα 3 σεμινάρια στα οποία υπήρχε διαθεσιμότητα), σε αντίθεση με τη σοκολάτα (για τα οποία υπήρχε μία λίστα αναμονής 40 ατόμων!).
5. Μάλλον πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι ο Παρλιάρος θα τους πάρει στην εκπομπή του στην τηλεόραση και επειδή θέλουν και αυτοί τα 5 λεπτά δημοσιότητάς τους, πάνε και τα σκάνε μπας και τους κάτσει (έστω και σε μαγειρική εκπομπή)! Είμαι δε σίγουρη ότι θα πηγαίνουν εκεί βαμμένοι και φτιαγμένοι λες και θα βγούνε έξω να πάνε στα μπουζούκια..


Το Manouli όμως δεν το βάζει κάτω. Επειδή ο Θεούλης είναι καλός και δεν θέλει να καταλήξει αυτό το καλό τυπάκι με ψυχοφάρμακα, έστειλε την κολλητή μου από το πουθενά να με ενημερώσει ότι γίνονται κάτι άλλα σεμινάρια μαγειρικής από κάτι φοβερούς Ιταλούς. Αύριο λοιπόν θα πάω, θα πληρώσω λιγότερο από τα μισά χρήματα και επί 3μιση ώρες θα μας μαθαίνουν σάλτσες για μακαρονάδες. 


Και σας ρωτώ: Εσείς, όταν πεινάτε, προτιμάτε να φάτε μία πάβλοβα ή μία θεώρατη πιατέλα καρμπονάρα; Εγώ, πάντως, το δεύτερο!

38 σχόλια:

Gaurakos on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:32 μ.μ. είπε...

Έδωσες πήρες manouli, πάλι με τους Ιταλούς έμπλεξες...
Καρμπονάρα ε; Ωραία είναι, αλλα και η Πουτανέσκα ακόμα καλύτερη.

Emmanouela on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:13 μ.μ. είπε...

Καταρχήν , όσο απελπισμένος κι αν είσαι, δεν δίνεις 75 ευρώ το μάθημα! Αίσχος! Επειδή έχει όνομα, νομίζει ότι μπορεί να μας κλείσει τα σπίτια! Βέβαια, για να είναι κλεισμένα, υπάρχει κόσμος που θα τα δώσει, αλλά για να κάνεις το χόμπυ σου και να ξεφύγεις από το σπίτι με τα μωρά, δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις τόσο ακριβά! Προφανώς, θα τα παρακολουθήσουν κάποιοι που ασχολουνται επαγγελματικά με αυτό και γενικά τα τμήματα δεν θα είναι πολυμελή, γι' αυτό και γέμισαν τόσο γρήγορα. Από την άλλη, υπάρχουν λιγότερο διάσημοι σεφ που κάνουν συνεχώς σεμινάρια και εγώ βρίσκω συνεχώς, αλλά δεν μου το επιτρέπει το ωράριό μου να τα παρακολουθήσω! Η επιλογή που έκανες για τις μακαρονάδες ήταν ιδανική και σου εύχομαι να περάσεις τέλεια με τα Ιταλά και να μας φέρεις καμιά συνταγή να μας ανοίξεις τα μάτια!
Πάντως, αν μπορούσα να πάω, θα το διάλεγα το μέλι! Μ΄αρέσει πολύ!!!
Φιλιά!!!

gnostosagnostos on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:15 μ.μ. είπε...

ρε συ....μπας και αρχισω και εγω σεμιναρια για γκομενες?
θα τα ΄κονομισω για τα καλα
εδω τα σκανε για σοκολατα....στο κοκο βλεπω να ποθλανε και το σπιτι τους...

ZouZouna on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:37 μ.μ. είπε...

Αυτό το 75 και άλλα ακριβότερα και πιο λίγες ώρες και λες και σου κάνουν χάρη, δεν το αντιλαμβάνομαι!! Για να μην σου πω, ότι ειναι ώρες που εγώ ως εργαζόμενη που δεν κατούρησα στο πηγάδι, δεν μπορώ να πάω.
Αλλά εν Ελλάδι ευρισκόμεθα, τι θες κι εσύ... χι χι χι!!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ιταλοί και άλλοι υποψιάζομαι που δεν σε "κλέβουν".
Αλλά τι τα θες, είπαμε. Εν Ελλάδι, θα βγεί η κάθε Κατινομαρίαελενοελπιδομαρίτσα, να πούνε πως τους εμαθε ο κάθε ένας που κάνει μαθήματα, πως να κάνουν πάβλο...τι? Καλά, άμα σου πετύχει πτύε με!
Είναι μόδα ! παει και τελείωσε.
Μια γνωστή φέρνει βιβλία απο την Αμερική για να βρεί συνταγές να εντυπωσιάσει. Ασε με!


Να σ' πω, με μάστερ στα δύο μωρά, δεν κοιτάς να αρχίσεις να παραδίδεις μαθήματα, σε προσεχώς μανούλες. Εχω και πελάτισες να σου στείλω.

Τόχεις που τόχεις καλύτερα απο όλες, απο ότι αντιλαμβάνομαι!!!!
διατί να μην το κάνεις επάγγελμα?

ακου 75....

Emmanouela on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:49 μ.μ. είπε...

Πες τα Ζουζούνα, αυτά λέω κι εγώ! Άκου 75!!!! Το κάθε μάθημα παρακαλώ και για Οκτώβριο με Μάιο!!! Και τούτη ηταν έτοιμη να τα δώσει!!!! Αφού μαρή τις συνταγες του αυτός τις δημοσιεύει συνεχώς! Προμηθεύσου τα υλικά και μαγείρευε συνεχεια στον ελεύθερό σου χρόνο μέχρι να τα πετύχεις!!!!!

Coffeemug on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:02 μ.μ. είπε...

μετά το σεμινάριο θα ανοίξεις καινούριο μπλογκ "το μανούλι στην κουζίνα"; για να ξέρω να γραφτώ από τώρα πριν βάλεις είσοδο.

Καλή επιτυχία! Αν έχεις ενδιαφέροντες συμμαθητές, πες μου να έρθω κι εγώ.

ΦΟΥΛΗ on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:48 μ.μ. είπε...

Εμείς στην επαρχία που τέτοιες δυνατότητες,δεν είναι κακό αυτό που διάλεξες και θα ξεφεύγεις από τη ρουτίνα, και κάτι χρήσιμο θα μάθεις!!
οι καθηγητές ναναι καλοί μόνο!!
καλησπέρα...

Я верю в Сталина on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:40 μ.μ. είπε...

Κοίτα... Και μακαρονάδα με κιμά να ήταν, δεν θα με χάλαγε, πάντως...

( fortounata) on 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8:43 μ.μ. είπε...

αν σου αρέσει να πας να μάθεις να μαγειρεύεις μακαρόνια.(ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ;)χαχαχαχα.φιλιά μανούλι.

My little Prince ♕ Nikolas on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:35 π.μ. είπε...

μαμούλι, άσε τα σάπια για τον Παρλιάρο και πες ότι ήθελες να δεις πάλι Ιταλούς....
βάλτε την ποδιά σας και ελάτε να πάρετε τα βραβεία σας
ορίστε μας

lazaros on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:12 π.μ. είπε...

Καταρχήν με παρεξήγησες. Αναφέρομαι στο προηγούμενο post.Εννοούσα εμάς που κάνουμε σχόλια,ότι είναι εύκολο να κρίνεις το πάθημα κάποιου "εκ του ασφαλούς".Όπως επίσης προσωπικά αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο,δεν θα το έλεγα ούτε στον εαυτό μου. Γι αυτό και το ότι "μου αρέσεις" ήταν ειλικρινέστατο.Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά.Όσο για το σημερινό...........ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

PerOtel on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:35 π.μ. είπε...

Σαφώς και έχει πιάσει το νόημα ο Παρλιάρος και αυτός και ο κολλητός του ο Μαμαλάκης... και που να δεις με πόσα ακόμα ασχολείται και τι τρελά φράγκα βγάζει (μάλλον επένδυσε σωστά τα λεφτά που έφαγε και αυτός με τον Πάγκαλο)... καλό είναι ότι μαθαίνεις... πάντως όταν μάθεις πως φτιάχνεται μια αυθεντική ιταλική καρμπονάρα θα ήθελα να μου πεις την απάντηση για το αν προτιμάς αυτήν ή την Πάβλοβα...

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:50 μ.μ. είπε...

@Gaurakos: Ναι ρε παιδάκι μου, είδες ένα πράγμα περίεργο.. κάτι με τραβάει σε αυτήν τη χώρα εμένα!

Βλέπω μας αρέσει η πουτανέσκα γαυράκο μου, έτσι; Να σας βρούμε μία καλή κοπέλα να σας την μαγειρεύει καθημερινά!

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:02 μ.μ. είπε...

@Emmanouela: Τα τμήματα αποτελούνται απο 17 άτομα (αυτό δεν ξέρω αν θεωρείται ολιγομελές) και υπάρχουν σε κάθε σεμινάριο τουλάχιστον 10 άτομα στη λίστα. Ο τύπος βγάζει τρελά λεφτά (και καλά κάνει;). Εγώ πάντως τα δικά μου δε θα του τα δώσω...

Εγώ πάντως ανυπομονώ τρελά για το σημερινό Ιταλικό course, στο οποίο, απ᾽ότι δάβασα, μετά θα ξεκοιλιαστούμε να τρώμε τις 152 μακαρονάδες που θα φτιάξουμε!

Τις συνταγές θα τις φέρω και θα τις μοιραστώ (ειδικά με εσένα!).

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:08 μ.μ. είπε...

@γνωστος αγνωστος: Μα πώς δεν το έχεις σκεφτεί τόσο καιρό ρε γναγ; Ουρέεεεεες θα ήταν έξω από την τάξη σου για να σε παρακολουθήσουν. Τέτοια εμπειρία δεν παίζεται!

Ρε λες να το κανονίσουμε; Να κάνω εγώ τα PR σου (μιας και το έχω τρελά και δε δουλεύω); Φυσικά θα παίρνω και το ποστό μου, έτσι;

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:16 μ.μ. είπε...

@Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα: Εσύ αγάπη μου πάντα δίκιο έχεις! Όλες οι Ελληνίδες να πάνε να πούνε ότι έκαναν μαθήματα με τον Παρλιάρο (εγώ φυσικά καταλαβαίνεις ότι δεν συμπεριλαμβάνομαι σε αυτές. Εγώ ήθελα να πάω διότι ΠΛΗΤΤΩ).

Γι᾽αυτό και εγώ θα πάω στα Ιταλάκια (στα οποία έχω και μία ιδιαίτερη αδυναμία βεβαίως βεβαίως) και θα πορευτώ με τις μακαρονάδες μου.

Τώρα, όσον αφορά στα μαθήματα μωρών, λες να έπιανε κάτι τέτοιο; Τύπου: "Ετοιμάζεστε για παιδί ή έχετε ένα και δε μπορείτε να το κουμαντάρετε; Ελάτε σε εμένα να σας φτιάξω!"; Να ξεκινήσω να φτιάχνω το Business Plan;

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:18 μ.μ. είπε...

@Coffeemug: Ε όχι! Έχουμε άλλες εδώ μέσα τρελές μαγείρισσες με φοβερά κουζινομπλογκ!

Μπορεί όμως να αρχίζω μαθήματα στο σπίτι μου και να κανονίζουμε soirees όλες οι κατίνες εδώ μέσα! Πώς σου φαίνεται;

Υ.Γ. Θα πάω σήμερα, θα κόψω κίνηση και θα σε ενημερώσω... Ιταλά είναι αυτά.. και συνήθως είναι πάντα καλά!

Emmanouela on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:25 μ.μ. είπε...

17??? E, δεν τα λες ολιγομελή!! Πάντως, τα δικά σου τα λεφτάκια χαίρομαι που σώθηκαν! Να προστατευτούν τα δικά μας τα παιδιά τουλάχιστον! Σε σουαρέ μαγειρεμάτων με άλλες κατίνες, είμαι μέσα πάντως! Και ρεφενέ φυσικά, η κάθε κατίνα φέρνει το ταψί της!!!
Πρόσεχε μαρή με τις 152 μακαρονάδες! Με ρέγουλα!!!
Και σε ευχαριστώ που θα τις μοιραστείς μαζί μας! Και φωτος αν είναι εύκολο!!!

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:25 μ.μ. είπε...

@ΦΟΥΛΗ: Μεταξύ μας, το γεγονός ότι το σεμινάριο το διοργανώνουν Ιταλοί, ήταν ένα έξτρα κίνητρο ;)

Σήμερα θα διαπιστώσουμε αν τελικά άξιζε ή όχι!

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:27 μ.μ. είπε...

@marco: Εχτές είχα μαγειρέψει μακαρόνια με κιμά. Μετά το σημερινό και για τις επόμενες 10 ημέρες θα βαρεθεί η οικογένεια να τρώει pasta με διαφορετικές (και ελπίζω καινούργιες) σάλτσες!

Να σου στείλω και εσένα κανένα πιάτο εκεί στην ξενιτιά;

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:29 μ.μ. είπε...

@fortounata: Αγαπητή μου, η ερώτησίς σας για το αν ξέρω να μαγειρεύω με προσβάλλει! Είμαι η σούπερ ντούπερ μαγείρισσα (από γλυκά όμως δε σκαμπάζω μία, το λέω)!

Απλά, είπα και εγώ να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου. Και αφού θα μου τις εμπολυτίσουν και Ιταλοί, ακόμα καλύτερα!

Я верю в Сталина on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:29 μ.μ. είπε...

Το ρωτάς; Αλλά εσύ... ούτε μέηλ, ούτε τλφν!

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:36 μ.μ. είπε...

@My little Prince ♕ Nikolas: Ε, τώρα θέλεις να μας ξεμπροστιάσεις σε όλη τη μπλογκόσφαιρά; Νόμιζα ότι υπήρχε αλληλεγγύη μεταξύ των μανάδων εδώ μέσα (Να μην αρχίσω τα δικά σου με τον Ronaldo)!

Βάζω την ποδιά μου και έρχομαι! Να βάλω και το τακούνι μου ή με το πασούμι μπορώ να το παραλάβω;

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:38 μ.μ. είπε...

@lazaros: Εγώ πάντως σε είχα προειδοποιήσει για το IQ μου, οπότε ουδεμία ευθύνη φέρω! Το θέμα θεωρείται λήξαν και συνεχίζουμε.

Ελπίζω σήμερα να μάθουμε μία αυθεντική και γευστικότατη Ιταλική συνταγή καρμπονάρας και να σας κάνω σε όλουε το τραπέζι εδώ μέσα!

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:42 μ.μ. είπε...

@PerOtel: Μωρέ αυτοί το έχουν πιάσει το νόημα και μια χαρά μάλιστα! Εμείς που σπουδάζαμε τόσα χρόνια και τα πτυχία μας καλύτερα να μη σου πω που τα έχουμε βάλει!

Εκ των προτέρων ψηφίζω καρμπονάρα, διότι τα γλυκά δε με τρελαίνουν σε αντίθεση με την όψη μίας θεώρατης πιατέλας pasta (με ό,τι σάλτσα να᾽ναι!).

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:44 μ.μ. είπε...

@Emmanouela: Ό,τι πείτε κυρία! Και φώτος! Μήπως να πάρω και τη βιντεοκάμερα να το ανεβάσω στο youtube ή θα βρωμίσει σκόρδο το μηχάνημα και θα πρέπει να το πετάξω μετά;

Κατινοσουαρέ μαγειρέματος ψηφίζω με τρέλα και κορδέλα! Μήπως να αρχίσουμε να το οργανώνουμε;

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:46 μ.μ. είπε...

@marco: Παραπονιάρικό μου αγόρι εσύ! Βρε, στη μανούλα παράπονα; Που τρέχει πίσω από δύο διαόλια ολημερίς;;

Προς το παρόν θα πάω να μάθω τις σάλτσες και μετά θα επικοινωνήσω (και θα στείλω και μία μακαρονάδα)!

Ανώνυμος είπε...

Καρμπονάρα οπωσδήποτε!

Αλλά ρε μανουλι δεν ειναι λιγο κοροιδια να πληρωνουν τοσα λεφτα για σεμιναρια μαγειρικης;

Δεν ξερω παλι! καθενας με τη τρελα του!

Παντως ο παρλιαρος την επιασε την καλή! Με την πλακιτσα του και τη σοκολατιτσα του, την εκανε τη δουλιτσα του!

Αντε ξεκινα σάλτσες και να μας πεις πως τα πηγες!

φιλιά

Emmanouela on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:01 μ.μ. είπε...

Ναιαιαιαιαι!! Ξεκίνα να μαζεύεις κόσμο και πείτε μου να αρχίσω το ζύμωμα!!! Σούπερ θα τα περάσουμε!!

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:12 μ.μ. είπε...

@(Cou) Coula: Είναι είναι!!

Αν φυσικά το κάνεις γιατί είσαι επαγγελματίας, τότε αλλάζει το πράγμα. Αν όμως θέλεις να το κάνεις για χόμπυ, όπως εγώ, νομίζω ότι τον κωλαράκο σου τον ψιλοπιάνουν...

Εγώ πάντως σήμερα θα ξεκινήσω τις (οικονομικότατες) σάλτσες μου και θέλω να ελπίζω ότι το μάθημα θα έχει και άλλου είδους ενδιαφέρον ;)

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:12 μ.μ. είπε...

@Emmanouela: Πρόσεξε τι λες γιατί θα μαζευτούμε καμιά 20ριά τρελές και μετά να δω τι θα μας κάνεις όλες μαζί!

Βρε λες;

Emmanouela on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:14 μ.μ. είπε...

Ε, και τι θα παθω εγώ? Στην πλάτη μου θα σας έχω? Βρείτε μέρος να στεγάσουμε την κατινιά μας κι εγώ είμαι μέσα!

Manouli on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:16 μ.μ. είπε...

@Emmanouela: Ψήθηκα τρελά! Από εβδομάδα θα είναι το new task μου. Άντε να δούμε πόσες τρελές θα μαζευτούμε!

Emmanouela on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:19 μ.μ. είπε...

Δεν θες και πολύ εσύ να ψηθείς! Άντε, μην κάθεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρίες υπάρχουν αρκεί να έχεις τύχη και όρεξη..

Σήμερα ήταν το πρώτο μάθημα, πώς πήγε; Τουλάχιστον θα έχουμε και καποιον σε αυτήν την παρέα που θα ξέρει να κάνει σούπερ ιταλικές μακαρονάδες..

Φιλιά!

Gaurakos on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:37 μ.μ. είπε...

Αν και την έχω την συνταγή, δεν θα έλεγα όχι σε μια καλή κυρία, γιοα να την μαγειρεύει. Κατά προτίμηση Ιταλίδα.

ZouZouna on 23 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:41 μ.μ. είπε...

652 κατίνες κι εγώ 653! που θα μου μαζευτείτε και δεν θα είμαι εκεί να κρατώ σημειώσεις να ανεβάζω πόστια μετά! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

μακαρόνια δεν τρώω, οι Ιταλοί, δεν διδάσκουν τίποτα άλλο? θα μου πεις πίτσα τρώς? όχι... Καλά, μήπως να με πάρεις για προσωπικό σου φωτογράφο να φωτογραφίζω τα πιάτα σου? ναι ρε, απότερος σκοπός οι γνωριμίες με τους Ιταλοί! αει!

βρήκα πισίνα, να βρω και κανα μάθημα να περνώ τα αργαπογευματά μου!

( fortounata) on 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:07 π.μ. είπε...

δεν ήθελα να σε προσβάλλω.πλάκα σου έκανα.φιλιά.

 

Manouli Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by: Website Templates | Premium Themes. Distributed by: blog template